Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €25 (NL) en €75 (EU)

Rick Simpson Olie

Rick Simpson Olie

Veel mensen zijn bekend met Rick Simpson Olie. Maar lang niet iedereen weet wie Rick Simpson is. Om te begrijpen waarom de cannabisolie die naar hem is vernoemd zo populair is, is het goed om de man zelf eens te bestuderen. Op deze pagina geven we u een korte introductie, of noem het onze eigen Rick Simpson Wikipedia.De Canadees Rick Simspon

Wie is Rick Simpson?

In 1997 viel Simpson, die als ingenieur in een ziekenhuis in Canada werkte, van zijn ladder. Hij raakte bewusteloos. Dit gebeurde in een ruimte waarin asbest was, en er kwamen giftige stoffen vrij. Hierdoor werd het zenuwstelsel van de Canadees ernstig aangetast.

THC proberen

Simpson moest jarenlang lijden onder de gevolgen. Medicijnen die de artsen hem voorschreven, konden er weinig tegen beginnen. Toen hij een documentaire over cannabis had gezien, wilde hij cannabis eens proberen.

Omdat zijn arts weigerde mee te werken – die wilde niets van cannabis weten – maakte Simpson zijn cannabisolie zelf. Hoewel over de medische effecten de meningen verschillen, is in elk geval duidelijk dat Simpson de hele wereld met cannabis kennis wilde laten maken. Het bekendste voorbeeld hiervan is zijn eigen product – de Rick Simpson Olie.

Wat is Rick Simpson wietolieRick Simpson Olie

Het product is kort te omschrijven als een pasta / dikke cannabisolie waarin een hoog gehalte THC is verwerkt. Hierbij zijn de risico’s tot een minimum beperkt en de voordelen juist groot. Het is altijd het doel geweest van Rick Simpson om een cannabisolie te maken die volledig natuurlijk en biologisch is, en die tegelijkertijd zo veel mogelijk mensen kan helpen.

Zijn methode

De methode van Simpson is zowel persoonlijk als wetenschappelijk. Hij onderzoekt zelf of zijn producten goed werken en trekt hierbij geen makkelijke conclusies. Het is voor hem belangrijk om er zeker van te zijn dat de cannabisolie voor iedereen – of in elk geval voor veel mensen – goed werkt. Daarom is hij bij zo’n groot publiek populair geworden.

Rick Simpson Olie kopen

Helaas mogen wij geen producten verkopen die THC bevatten. Waarom? Dat is simpel: het is verboden om THC houdende producten online te verkopen. Gelukkig zijn er manieren om er alsnog voor te zorgen dat u via ons aan deze producten komt. Twee manieren, om precies te zijn. Die zullen we kort uitleggen.

De eerste optie is het aanschaffen van apparatuur waarmee u zelf THC producten kunt maken, zoals een sterke cannabisolie. Wij hebben de extractie-apparatuur in onze webshop waarmee dat mogelijk is. U hoeft hiervoor geen specialistische kennis te hebben. Heeft u interesse in deze optie, dan kunt u de apparatuur dus bestellen in onze webshop.

Dan de tweede mogelijkheid. Wij staan in contact met verschillende organisaties die u verder kunnen helpen, dit zijn Cannabis Social Clubs. Wij kunnen u met deze organisaties in contact brengen, zodat u langs die weg alsnog uw sterke cannabisolie – bijvoorbeeld Rick Simpson Olie – kant-en-klaar kunt aanschaffen. Precies zoals u wenst.

Het is aan u om te bepalen welke van de twee opties voor u het meest geschikt is.

Geschreven door Noah

Mijn naam is Noah de Jong, een enthousiaste tekstschrijver voor cannabisolie.nl met een grote belangstelling voor cannabis. Ik schrijf over alles wat met medicinale cannabis te maken heeft. Van de nieuwste onderzoeken en innovaties tot praktische toepassingen en persoonlijke verhalen, ik breng u op de hoogte van de vele voordelen en mogelijkheden van medicinale cannabis. Door mijn artikelen hoop ik misvattingen te verduidelijken, nuttige inzichten te bieden en bij te dragen aan een beter begrip van deze bijzondere plant en haar toepassingen. Samen verkennen we de potentie van medicinale cannabis om het leven van mensen te verbeteren.

Bekijk al mijn blogs

Gratis verzending (€25 NL / €75 EU)

Altijd een gratis cadeautje

100% discreet verzonden

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden!

De waardering van www.cannabisolie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 418 reviews.