Groothandel

Als u een fysieke of online CBD-winkel begint dan heeft u naast een pand of software uiteraard kwalitatief goede CBD-producten nodig om te kunnen verkopen.

CBD-groothandelOp het internet zijn diverse CBD-groothandels te vinden, maar is elke groothandel ook geschikt voor u?

Sommige groothandels bestaan reeds geruime tijd, hebben al een mooi klantenbestand en zijn daarom kieskeurig geworden als het gaat om nieuwe klanten. Zo kan een groothandel eisen dat u naast de CBD-webshop ook een fysieke vestiging heeft. Een andere eis kan zijn dat u voor een minimaal bedrag moet inkopen. Kortom, eisen waar u als starter op de cannabismarkt niet op zit te wachten.

Wij zijn onlangs een samenwerking met een CBD-groothandel aangegaan. Door onze inmiddels jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe de CBD-markt zich ontwikkeld, welke CBD-producten ‘hot or not’ zijn.

CBD olie groot inkopenWat kunnen wij bieden?

*Bulk CBD-olie (1, 5, 10, 50, of 100 liter) met elk gewenst CBD-percentage

*White label CBD-olie – gebotteld en/of gelabeld

*Uitstekende marge

*Elke verdunning is mogelijk (bijvoorbeeld: hennepzaadolie, olijfolie of MCT-olie)

*CBD-olie speciaal voor dieren (verdund met zalmolie)

Naast CBD-olie bieden wij ook:

*CBD-capsules
*CBD-kristallen
*Terpenen
*CBG-olie

Alle producten voldoen aan de Europese wetgeving. De producten kunnen geleverd worden met 0,2% THC, 0,05% THC, of 0% THC.

Wenst u een prijslijst te ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Heeft u nog specifieke eisen of vragen, wij horen het graag. Middels ons grote netwerk kunnen wij bijna alles leveren.

Naam (*)

Bedrijfsnaam

E-mail (*)

Telefoonnummer (*)

Bericht (*)