CBN kristallen

Bent u op zoek naar hoogwaardige, zuivere CBN? Dan zijn onze CBN kristallen de optimale keuze voor u. CBN kristallen zijn de meest pure variant van CBN, daarnaast bevatten de kristallen géén THC. Voor eersteklas CBN kristallen bent u hier aan het juiste adres.

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Waarom CBN kristallen?

CBN kristallen – ook wel CBN isolaat genoemd – is het meest geconcentreerde CBN product dat op dit moment op de markt verkrijgbaar is. De CBN kristallen bestaan voor minimaal 99% uit pure CBN. Tijdens het extractieproces van de werkzame stoffen uit de hennepplant blijft alleen de puurste en krachtigste vorm van CBN over. Dat zijn de CBN kristallen.

Complex extractieproces

Voor het maken van CBN kristallen doorloopt het extractieproces verschillende stadia. Allereerst wordt CBN gescheiden van de hennepplant, dit resulteert in het behoud van CBN samen met andere cannabinoïden, zoals CBD, THC en andere delen van de hennepplant. Ten tweede volgt een zuiverings- en filtratieproces, totdat uiteindelijk alleen de CBN overblijft, veelal in de vorm van olie. Daarna worden de kristallen uit de olie geïsoleerd, vandaar de naam ‘CBN isolaat’. Tenslotte wordt het extract opnieuw gefilterd, waardoor de overgebleven waxachtige stoffen en oliën van CBN worden gescheiden. Het eindresultaat zijn krachtige CBN kristallen, met een zuiverheid van wel 99%.

CBN kristallen legaal?

CBN kristallen bevatten geen THC, hierdoor is het een legaal product in Europa.

Welke toepassingen?

CBN kristallen zijn verhoudingsgewijs krachtiger dan CBN olie. Dit betekent dat u over het algemeen er minder van hoeft te gebruiken dan van CBN olie. Sommige waargenomen effecten van CBN vertonen gelijkenissen met de voordelen van zowel CBD als THC. Het gebruik van CBN is altijd afhankelijk van de specifieke situatie en de klachten van het individu. CBN kan een rol spelen bij slaapproblemen, pijnverlichting en ontspanning.

Gebruiksaanwijzing

CBN kristallen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. U kunt zelf bijvoorbeeld CBN olie maken door de kristallen op te lossen in een zogenaamde ‘dragerolie’, meestal hennepzaadolie of MCT olie. Voeg de CBN kristallen toe aan de hennepzaadolie of MCT olie. Verwarm het mengsel volgens de au bain-marie kooktechniek. Roer 5-10 minuten. De kristallen zullen vervolgens oplossen in de olie. U neemt de CBN olie vervolgens in via de mond. Slik de druppels na circa één minuut door.

Een alternatieve methode voor het gebruik van CBN kristallen is het verwerken ervan in verzorgingsproducten en cosmetica. Hierbij mengt u de kristallen met een basis crème, waarna u deze als CBN crème voor de huid kunt gebruiken. Let op de dosering, aangezien de concentratie hoog is, hoeft u slechts een kleine hoeveelheid van het huidproduct aan te brengen.

Als derde mogelijkheid kunt u de CBN kristallen oplossen in dranken of ze puur oraal innemen. U kunt de kristallen bijvoorbeeld mengen met water, thee of sap, waarbij u de CBN binnenkrijgt zonder de smaak te proeven. Vanwege de hoge concentratie CBN in de kristallen is slechts een kleine hoeveelheid nodig. Natuurlijk kunt u de kristallen ook puur innemen.

Welke dosering CBN kristallen?

Net zoals bij veel andere CBN producten, is het ook bij CBN kristallen lastig om te bepalen wat de ideale dosering is. Dit komt doordat de effecten van de CBN kristallen van persoon tot persoon verschillen. Ieder lichaam is uniek, waardoor de optimale dosering voor elk individu anders kan zijn.

Begin altijd met een lage dosering, bijvoorbeeld 10 mg CBN. Vervolgens kunt u de reactie van uw lichaam en geest observeren. Op basis van deze waarnemingen kunt u geleidelijk de dosering aanpassen totdat u het gewenste effect bereikt heeft.