Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €25 (NL) en €75 (EU)

Retourneren

Ik wil retourneren, hoe doe ik dit? Retourneren kan eenvoudig met het retourformulier. Vul het retourformulier volledig in en voeg het bij de artikelen die u terug wilt sturen. Verpak de retourartikelen goed. Knip het retouradres van het retourformulier en plak het zichtbaar op het pakket. Lever het pakket in bij een PostNL inzamelpunt. Bewaar het inleverbewijs (track&trace-code).

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 euro per pakket (Nederland), raadpleeg voor de exacte tarieven (voor uw land) de website van PostNL.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Cannabisolie.nl behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag terug te storten, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds gebruikt, geopend of door uw schuld is beschadigd.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via info@cannabisolie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wenst u het retourformulier te ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Gratis verzending (€25 NL / €75 EU)

Altijd een gratis cadeautje

100% discreet verzonden

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden!

De waardering van www.cannabisolie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 418 reviews.