Wedihemp: de nieuwe naam voor Medihemp

Medihemp gaat door onder een nieuwe naam: Wedihemp. Zij hebben hiervoor gekozen omdat de strenge Europese regelgeving het voor hen onmogelijk maakte om de naam Medihemp te behouden. Alle CBD-producten die zij verkopen, zullen vanaf nu onder de nieuwe naam vallen.

Voor u als klant betekent dit gelukkig niet al te veel. De komende tijd is het nog mogelijk dat u verpakkingen met daarop Medihemp ontvangt, maar op de lange termijn zal dit in Wedihemp veranderen. Zij doen dit in fases.

Precies dezelfde kwaliteit

Wij vinden het van groot belang om te benadrukken dat de kwaliteit van de Wedihemp CBD-producten precies even goed zal blijven. Aan de producten zelf verandert namelijk niets. Ook onder de naam Wedihemp zullen zij alleen gebruikmaken van de meest geschikte grondstoffen. De eindproducten voldoen aan alle hoogstaande certificaten, zoals de Austria Bio Garantie GmbH.

Verder voldoen de Wedihemp CBD-producten nog steeds aan de richtlijnen van zowel het Oostenrijkse Agentschap voor Voedselveiligheid als de European Food Safety Authority. Zij zullen dit altijd blijven controleren aan de hand van testen. Testen die ze zelf doen, maar ook testen door onafhankelijke partijen, in een laboratorium. Mocht u zelf onderzoeksresultaten willen inzien, dan kunt u die bij ons opvragen.

Wedihemp_banner