CBD op waterbasis

Mijn rechterarm duwt en trekt, mijn linker ondersteunt. Biceps, triceps. Heen en weer, heen en weer. Trapje af. Trapje op. Het snoer tussen mijn knieën vastklemmen zodat het niet geraakt wordt. Beenspieren trillen om het evenwicht te hervinden. Mijn warme, diepe adem maakt witte, doorzichtige wolkjes die binnen een paar seconden oplossen in de ochtendzon. Echt sympathiek ziet hij er niet uit, zo kortgeschoren. En zo mager, je kunt zijn botten hier en daar door zijn vlees zien porren. Toch trekt zijn groene geur trekt me aan als een magneet en ik laaf me aan de kruidige, mannelijke dampen als ik even stop om het zweet van mijn bovenlip te vegen. En ik chop door: heen en weer, op en neer.

Allemaal leuk en aardig, zo’n lange, groene Thuja heg langs je tuin, maar twee keer per jaar kermen mijn spieren – die best wat gewend zijn door jarenlang joggen, zwemmen en paardrijden – uit protest. Ik weet het al: de volgende ochtend is zelfs uit bed komen een zaak om me grondig op voor te bereiden. Mijn schouders lijken aan mijn oren vastgeklonken. Ze naar beneden brengen voelt alsof er tientallen dolkjes meedogenloos tussen mijn bladen worden gepriemd. Mijn benen over de rand zwaaien en de afstap uit bed zenden SOS-signalen naar mijn brein: melkzuur-alert!

CBD op waterbasis

Hij kwam ermee alsof het de normaalste zaak van de wereld was: wateroplosbare CBD.

Hûh? CBD-olie op waterbasis? Olie en water? Het is toch juist de olie die de belangrijke stoffen verbindt en ze hun werk laat doen in je lijf? Is dit een verkooptruc? Geen bittere bah-rimpels meer op mijn neus als ik het proef? En toch een diepe opluchtingszucht voor mijn geteisterde spieren?

Nadat ik het goedje eerst goed schud en een automatisch afgemeten hoeveelheid via de dispenser in mijn kopje groene thee heb gedruppeld, blijkt het een magische uitwerking te hebben. Ik proef er weinig van als het via mijn mondslijmvlies binnendringt. Binnen tien minuten blijken de dolkjes te verdwijnen in beschermhoesjes. Ze proberen nog wel te prikken, die dolkjes, maar de kracht is eraf. Ladder, here I come!

De voordelen van wateroplosbare CBD

De wateroplosbare CBD die wij in onze webshop verkopen heeft de volgende voordelen:

*Sneller en sterker effect (dus goedkoper)
*Drinkbaar
*Goede smaak
*Handig doseerpompje (0,2 ml per spray)
*Oplosbaar in water/thee
*Altijd een schoonflesje