THC liquid

Steeds meer mensen zijn door hun positieve ervaring met THC olie op zoek naar THC olie om te vapen.

Let op: THC olie wordt vaak verdund met een plantaardige olie: hennepzaadolie, druivenpitolie, olijfolie of kokosolie. Deze plantaardige oliën bevatten nog teveel chlorofyl (bladgroen), wat een smerige smaak veroorzaakt. Wij raden het dan ook af om THC olie te gebruiken in uw vaporizer. Plantaardige olie is géén geschikte E-vloeistof om te vaporiseren in een E-smoker! THC-olie kunt u het beste druppelen onder uw tong. Ziehier meer informatie over THC-olie.

In Amerika heeft men een alternatief gevonden voor THC olie in de vape. Men lost de THC op in vloeistoffen die wél geschikt zijn voor uw E-smoker. Voorbeeld van deze vloeistoffen zijn: terpenenmengsels en MCT-olie.

THC liquid

Een THC E-liquid kit bestaande uit een THC vape pen, een THC vape cartridge en een navulflesje.

Vloeistoffen worden in Amerika ‘liquids’ genoemd. THC opgelost in vloeistof noemt men dus THC liquid. Andere benamingen zijn: thc vape juice, thc vape oil, thc E-liquid en thc vape liquid. De meest gebruikte termen in Nederland en België zijn: THC liquid en THC E-liquid.

Nu u wat meer weet over de terminologie komen wij tot dé cruciale vraag. De reden waarom u deze pagina leest is namelijk zeer waarschijnlijk dat u interesse heeft in het gebruik van THC liquid in uw E-sigaret. Dus de prangende vraag is: wáár kunt u THC liquid kopen?

THC liquid kopen

Het makkelijkste zou zijn om de plaatselijke coffeeshop binnen te lopen om daar de liquid te bestellen. Helaas. Was het maar zo makkelijk. Coffeeshops mogen alleen producten verkopen die plantaardige delen bevatten. Een THC-vloeistof bevat te weinig plantaardige eigenschappen om verkocht te mogen worden.

De liquid zult u daarom niet snel aantreffen in een fysieke winkel of webwinkel. Tip: u kunt zich wenden tot een Cannabis Social Club. U kunt contact met ons opnemen indien u THC liquid wilt kopen van een Social Club of van een andere THC liquid producent.

Zelf maken

Een andere optie is om THC-liquid zelf te maken. Dit lijkt moeilijk, maar is het niet. Het enige wat u nodig heeft is: een stijltang, bakpapier en 3 gram wiet. Het eindresultaat zal ongeveer een extract van 0,5 gram (500 mg) zijn.

Stap 1: Maak een extract van de 3 gram wiet middels de simpele Rosin techniek. Deze techniek houdt in dat u middels druk en hitte het extract uit de wiet gaat persen. Mocht de Rosin techniek u nog niet duidelijk zijn, bekijk dan even het filmpje onderaan de pagina.

Stap 2: Kies een vloeistof. Wij gebruiken zelf terpenen (verkrijgbaar in onze webshop). Zo hebben wij de volgende smaken in ons assortiment: Amnesia, Lemon Haze, OG Kush en UK Cheese. Let op: wees voorzichtig met terpenen! Terpenen zijn zeer geconcentreerd. Buiten het bereik van kinderen en dieren bewaren.

Stap 3: Meng het extract met de terpenenvloeistof. Het is handig om het extract in een borrelglaasje te doen. Voeg circa 8-9 druppels terpenenvloeistof toe. Verhit het borrelglaasje een aantal seconden totdat het mengsel begint te borrelen. Roer het vervolgens goed door met bijvoorbeeld de achterkant van een stalen theelepeltje. Is het mengsel nog te dik? Voeg dan nog enkele druppels terpenen toe.

Stap 4: Laat het mengsel een aantal minuten afkoelen. Uw THC vape-vloeistof is klaar. Zuig het op met een injectiespuit en injecteer het in de cartridge van uw E-sigaret. Heerlijk!