Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden!

Gratis verzending vanaf €25 (NL) en €75 (EU)

THC liquid

Steeds meer mensen zijn door hun positieve ervaring met THC olie op zoek naar THC olie om te vapen.

Let op: THC olie wordt vaak verdund met een plantaardige olie: hennepzaadolie, druivenpitolie, olijfolie of kokosolie. Deze plantaardige oliën bevatten nog teveel chlorofyl (bladgroen), wat een smerige smaak veroorzaakt. Wij raden het dan ook af om THC olie te gebruiken in uw vaporizer. Plantaardige olie is géén geschikte E-vloeistof om te vaporiseren in een E-smoker! THC olie kunt u het beste druppelen onder uw tong. Ziehier meer informatie over THC olie.

In Amerika heeft men een alternatief gevonden voor THC olie in de vape. Men lost de THC op in vloeistoffen die wél geschikt zijn voor uw E-smoker. Voorbeeld van deze vloeistoffen zijn: terpenenmengsels en MCT olie.

THC liquid
Een THC E-liquid kit bestaande uit een THC vape pen, een THC vape cartridge en een navulflesje.

Vloeistoffen worden in Amerika ‘liquids’ genoemd. THC opgelost in vloeistof noemt men dus THC liquid. Andere benamingen zijn: thc vape juice, thc vape oil, thc E-liquid en thc vape liquid. De meest gebruikte termen in Nederland en België zijn: THC liquid en THC E-liquid.

Nu u wat meer weet over de terminologie komen wij tot dé cruciale vraag. De reden waarom u deze pagina leest is namelijk zeer waarschijnlijk dat u interesse heeft in het gebruik van THC liquid in uw E-sigaret. Dus de prangende vraag is: wáár kunt u THC liquid kopen?

THC liquid kopen

Het makkelijkste zou zijn om de plaatselijke coffeeshop binnen te lopen om daar de liquid te bestellen. Helaas. Was het maar zo makkelijk. Coffeeshops mogen alleen producten verkopen die plantaardige delen bevatten. Een THC vloeistof bevat te weinig plantaardige eigenschappen om verkocht te mogen worden.

De THC liquid zult u daarom niet snel aantreffen in een fysieke winkel of webwinkel. Als alternatief kunt u eens een HHC liquid proberen. HHC is de legale versie van THC. Het is weliswaar iets minder krachtig, maar het heeft dezelfde effecten als THC. Meer informatie over HHC liquid leest u onderaan deze pagina.

Tip: indien u HHC liquid niet wil proberen en THC liquid wilt kopen van een Cannabis Social Club, dan kunt u contact met ons opnemen


Een andere optie is om THC liquid zelf te maken. Dit lijkt moeilijk, maar is het niet. Het enige wat u nodig heeft is: een stijltang, bakpapier en 3 gram wiet. Het eindresultaat zal ongeveer een extract van 0,5 gram (500 mg) zijn.

Stap 1: Maak een extract van de 3 gram wiet middels de simpele Rosin techniek. Deze techniek houdt in dat u middels druk en hitte het extract uit de wiet gaat persen. Mocht de Rosin techniek u nog niet duidelijk zijn, bekijk dan even het filmpje onderaan de pagina.

Stap 2: Kies een vloeistof. Wij gebruiken zelf terpenen (verkrijgbaar in onze webshop). Zo hebben wij de volgende smaken in ons assortiment: Amnesia, Lemon Haze, OG Kush en UK Cheese. Let op: wees voorzichtig met terpenen! Terpenen zijn zeer geconcentreerd. Buiten het bereik van kinderen en dieren bewaren.

Stap 3: Meng het extract met de terpenenvloeistof. Het is handig om het extract in een borrelglaasje te doen. Voeg circa 8-9 druppels terpenenvloeistof toe. Verhit het borrelglaasje een aantal seconden totdat het mengsel begint te borrelen. Roer het vervolgens goed door met bijvoorbeeld de achterkant van een stalen theelepeltje. Is het mengsel nog te dik? Voeg dan nog enkele druppels terpenen toe.

Stap 4: Laat het mengsel een aantal minuten afkoelen. Uw THC vape-vloeistof is klaar. Zuig het op met een injectiespuit en injecteer het in de cartridge van uw E-sigaret. Heerlijk!

High worden van THC liquid

Is het mogelijk om high te worden van THC liquid? Het korte antwoord is ja. Sterker nog, van THC liquid kunt u vrij gemakkelijk high worden. Dat zit als volgt. In normale marihuana zit vaak zo’n 30 procent THC. Maar bij deze liquid is dat percentage veel en veel hoger, namelijk 90 procent. En dat betekent dus dat u makkelijker high wordt. Daarnaast is de high ook veel sterker dan bij normale marihuana het geval is. Het is dan ook verstandig om voorzichtig met dit product om te gaan. Neem THC liquid altijd in kleine beetjes.

Is er nog een verschil tussen sativa en indica?

Er zijn twee soorten wiet. Deze soorten kunnen rassen worden genoemd. De namen van deze twee soorten zijn bij veel mensen bekend: sativa en indica. Vroeger waren de verschillen ertussen veel groter. Inmiddels zijn er vele kruizingen, die ook wel hybride soorten worden genoemd. Daarom zijn de heldere verschillen tussen sativa en indica een beetje vervaagd.

Toch kan er wel een richtlijn worden gegeven. Sativa valt te herkennen aan de vorm van de bladeren, die vaak lang en dun zijn. Ook is de plant vaak groot, ze kunnen ruim vijf meter hoog worden. Dat is meteen het grootste verschil met indica: deze soort wordt hooguit een meter hoog. Daarnaast zijn de bladeren van de indicasoort iets breder dan die van de sativasoort. In het algemeen kan over de indicaplant worden gezegd dat hij iets weg heeft van een struik.

Ook in effecten zijn verschillen te herkennen. Van indica wordt men doorgaans ontspannen en kalm. Sativa heeft een tegenovergesteld effect: u krijgt er juist energie van.

Maar opnieuw moeten we hierbij melden dat deze verschillen kleiner zijn geworden. De kans is groot dat een wietproduct is gemaakt op basis van een kruizing tussen de twee soorten.

Bewaartips

Omdat THC liquid best aan de prijzige kant is, is het verstandig om goed na te denken over de manier waarop u uw spullen bewaart. Gelukkig zijn er enkele handige trucjes om te voorkomen dat u hierin fouten maakt.

Allereerst is het van groot belang dat u uw vape cartridges op een plek bewaart die zowel droog als koel is. Dat heeft een duidelijke reden. Uit verschillende studies is namelijk gebleken dat de inhoud heel langzaam kan gaan verdampen op een warme en vochtige plek. Dat wilt u uiteraard koste wat kost voorkomen.

Daarnaast is het slim om even te checken of uw cartridges ook echt rechtop staan. Want dat is de positie waarin ze bewaard moeten worden. Hiermee sluit u de mogelijkheid uit dat er restjes in de hoekjes komen vast te zitten. Want als dat gebeurt, kunnen die restjes onbruikbaar worden.

Tot slot: wees er te allen tijde zeker van dat uw vape pen helemaal uit staat. En houd daar eveneens rekening mee bij het kiezen van een bewaarplek. De knop waarmee uw pen aan kan gaan, mag niet per ongeluk worden ingedrukt.

Tips voor het gebruik

Oplettendheid is niet alleen verstandig bij het kiezen van een bewaarplek. Het is ook slim om bewust van uw vape spullen gebruik te maken. Zo zorgt u ervoor dat u het product op de beste manier benut, en ook bent u er zeker van dat u niet onnodig THC liquid verspilt.

Te beginnen bij de manier waarop u de damp van de THC liquid inademt. Onervaren gebruikers maken nog weleens de fout om de damp in de mond te laten zitten. Dit is onverstandig. Hoewel THC ook zeker via slijmvlies door het lichaam kan worden opgenomen, gaat dit veel trager dan wanneer u goed inhaleert. Dan komt de THC namelijk uw longen binnen, en dit is een veel effectievere methode.

Wanneer u de damp in uw longen hebt ingeademd, kan er nog een foutje worden gemaakt. Namelijk: meteen de damp weer uitblazen. Het is beter om de damp ook echt even in uw longen vast te houden. Dus eerst diep inademen, en dan de THC de kans geven om door uw longen te worden opgenomen. 5 seconden is voldoende. U kunt checken of u het op de juiste manier doet door te kijken naar wat u daarna uitademt. Er zou nu minder damp van de vape te zien moeten zijn.

Iedere soort vape pen kent een eigen instelling qua temperatuur. Dit is een belangrijk onderdeel van het proces. Het is namelijk essentieel om uit te zoeken wat de beste temperatuur is voor een bepaalde cartridge. De temperatuur heeft invloed op de mate waarin de liquid verdampt, en ook op de sterkte van de high die u zult ervaren. Gelukkig kunt u hier zelf gewoon mee oefenen, zodat u uw eigen product goed leert kennen. Wat ons betreft is het verstandig om te beginnen op een lage temperatuur, en om daarna in kleine stapjes te verhogen.

HHC Vape / HHC liquid

In veel landen kunt u niet legaal een THC-liquid kopen, maar gelukkig is er een alternatief. Kent u de HHC vape al?

HHC bevat geen THC, maar het heeft wel een vergelijkbare uitwerking als THC. Ervaar een euforisch en ontspannen gevoel in zowel lichaam als geest.

HHC e-vloeistof (ook bekend als vapejuice of vape-olie) is een dampproduct dat grote concentraties legaal, van hennep afgeleid HHC-destillaat bevat.

Als u dol bent op het vapen van cannabis, maar het niet legaal in uw land kunt krijgen, is HHC e-liquid het beste alternatief. HHC e-vloeistof bestaat uit HHC destillaat en natuurlijke terpenen of smaakstoffen.

Gratis verzending (€25 NL / €75 EU)

Altijd een gratis cadeautje

100% discreet verzonden

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden!

De waardering van www.cannabisolie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 434 reviews.